OVER MIJ 

Mijn naam is Charles de Mari en ben in 1950 in Utrecht geboren en daar opgegroeid. Ik ben gehuwd en vader van een dochter en zoon en ik geniet van de kleinkinderen.

Sinds 2013 wonen mijn vrouw en ik in het mooie Gorssel, beiden gepensioneerd en genietend van de mooie dingen in het leven.


Ik heb een mooie loopbaan gehad bij de Nederlandse politie en heb nadien enkele jaren mijn praktijk voor Mediation gehad.

Medio 2007 ben ik actief geworden in uitvaartzorg door als zzp-er mijn diensten te verlenen aan verschillende uitvaartondernemers in het westen van het land. Eenmaal woonachtig in Gorssel heb ik deze activiteiten kunnen voortzetten in samenwerking met uitvaartondernemers in deze regio. Voor Herman Bakker Uitvaartzorg te Deventer was ik tot voor kort het lokale aanspreekpunt. De fusie van dit bedrijf met Vredehof Uitvaartzorg biedt mij de gelegenheid om mij lokaal te blijven profileren als uw uitvaartverzorger, hetgeen ik met passie doe. Ik hanteer daarbij graag de “menselijke maat”, zodat het afscheid van uw dierbare voelt als maatwerk.

 

Per 1 januari 2019 is ADIEU uitvaartverzorging te Gorssel voor u inzetbaar voor de uitvaart zoals u die wenst. Ik ben u daarbij graag van dienst.